dissabte, 21 d’agost del 2010

Dia 7 | 8è dia | TOBOGAN I TARTES FLAMBÉES

Avui, el dia que marca el mig de les vacances, hem fet una jornada de descans, al que bàsicament hem anat a la piscina del costat del càmping.

Tot i ser la “comarcal” (de la Communauté de Communes de la Région de Guebwiller), com el que càmping (le Florival) també ho és, pels que s’hi estan com nosaltres és gratuït.

Hi hem anat cap a quarts de dotze, no hi havia gaire gent, i per això hem anat al tobogan que hi ha, dels coberts que van donant voltes i es va a parar a una piscina. En Marçal i jo hi hem baixat unes 20 vegades.

Quan ja n’hem estat farts, hem tornat cap al bungalow per dinar.

Cap a les 4 ja hem fet la digestió i hi hem tornat a anar, però hi havia molta més gent, i per això el tobogan estava tancat.

Li hem demanat a la socorrista –la que ens va dir que no podíem banyar-nos amb banyadors amples- i ens ha dit que no estava més obert en la resta del dia.

Un cop, però, l’han obert i ja s’ha vist, la piscina ha quedat buida i, pel soroll, semblava que hagués de caure el tobogan.

Al cap d’una estona, doncs, hem tornat, i a quarts de 8 hem assistit al Grand Soirée Tartes Flambées, organitzat pels Sapeurs Pompiers (els bombers) i hem menjat tres tartes flambejades, que es podria dir que és el plat més típic d’Alsàcia.

No com a Saint-Hyppolite, hi havia un gran equip de gent no professional –ni molt menys- que anaven molt ràpid a fer-les i per tant la cua ha avançat ràpidament. Això ja ha servit de sopar i, després de visitar el poble on estem i a on es feia la festa –Issenheim-, hem tornat cap al bungalow.

*Fotos:

1a: La zona de bungalows del Camping le Florival

2a:La Grand Soirée Tartes Flambées d'Issenheim

Més fotos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada