divendres, 24 d’agost del 2012

#ESTELADESALAVUELTA!!!

Demà, dissabte 25 d'agost, i diumenge, dia 26, la Vuelta a España 2012 passa per Catalunya. Això ha suposat una inversió milionària per part de les ciutats que acullen les sortides i arribades d'aquestes dues etapes de la Vuelta, diners que es podrien haver destinat perfectament a la Volta a Catalunya, que és la nostra volta i més antiga, i que no té la continuïtat tan assegurada com la Vuelta. L'etapa de dissabte surt de Lleida (ciutat que més d'una vegada ha acollit sortides i arribades d'etapa recentment i des de fa bastants anys no ho ha fet amb la volta catalana, a part de deixar morir la Volta a Lleida) i arriba al Coll de la Gallina, a Andorra, passant per Balaguer, Ponts, Oliana, Organyà i la Seu d'Urgell (entre d'altres).
La de diumenge recorre entre d'Andorra la Vella a Barcelona (Estadi de Montjuïc), passant per la Seu d'Urgell, Solsona, Cardona, Súria, Manresa, Monistrol de Montserrat, Martorell, Sant Andreu de la Barca, Pallejà, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat (entra d'altres) i entada a Barcelona per la ctra. de Collblanc, c. de Sants, de la Creu Coberta, i Montjuïc!
Perquè cal invertir en la Volta a Catalunya i perquè internacionalment es vegi que Catalunya no és Espanya (la cursa es retransmet per TV a mig món a partir de les 4 de la tarda), tots amb estelades a la Vuelta!!! #ESTELADESALAVUELTA!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada