divendres, 5 de juny del 2009

Derrota injusta del Nàstic a Girona

El dissabte, vam anar a veure el derbi català de 2a A, el Girona-Nàstic.
Les entrades, eren bastant cares (almenys pel preu que crec que haurien de tenir); 25€ per persona a un dels gols. A tribuna, valien 40€ (no hi havia grada general, a l'altra banda del camp). Nosaltres anàvem amb la intenció de comprar-les per un dels gols, quan se'ns va acostar un senyor i ens va dir que ens deixava 3 carnets de soci seus per un preu més rebaixat que el de les taquilles. Vam anar amb les entrades d'aquell home al gol sud, tot i que era com si estiguéssim a tribuna perquè hi havia la seva ombra.
Durant tota una hora abans de començar el partit la gespa s'anava regant.

Va començar el partit, jo volia que guanyés el Nàstic. A la primera part el partit va estar bastant igualat, tot i que d'ocasions el Nàstic en tenia més. A la mitja part, 0-0.

A la segona part va ser bastant igual a la primers, però amb gols. Va seguir tenint més ocasions el Nàstic, i va marcar un gol, en Jordi Alba (no el vaig veure perquè era a l'altra banda del camp).

7 minuts més tard, en una de les primeres ocasions del Girona, fa gol. Va ser el primer gol tonto. Una falta que va provocar un jugador del Nàstic tocant la pilota amb les mans. Ja estaven empatats a 1 gol.

Tot el públic, pràcticament del Girona, estaca eufòric. I, al cap de 5 minuts més, va fer un altre gol el Girona, ja que la defensa del Nàstic estava molt lluny. Hi van haver 5.208 espectadors a l'estadi de Montilivi de Girona. Al final, Girona 2-Nàstic 1.
Crònica de la web del Nàstic:
El Gimnàstic de Tarragona ha perdut per 2 gols a 1 al camp del Girona i ha trencat així una bon ratxa de 5 partits, en què havia aconseguit 11 dels 15 punts disponibles. Tot i el resultat, el Nàstic no ha fet un mal partit i fins i tot s'ha avançat. Els gols, però, han arribat a la segona part, tot i que en la primera s'ha pogut veure bon futbol i diverses ocasions per als dos conjuns. Cal destacar les internades de Jordi Alba, que ha fet el que ha volgut durant tot el partit. El Nàstic ha aconseguit avançar-se ja en la segona part, gràcies a Jordi Alba, que s'ha quedat sol davant Ponzo i no ha fallat. El Girona, però, ha empatat poc després en una jugada desafortunada, en què Cherfa ha refusat la pilota però ha tocat en un jugador del Girona. Gerard ho ha aprofitat i ha marcat de cap. La sort encara havia de somriure més als gironins i en una falta a la frontal de l'àrea feia el definitiu 2 a 1, després que la barrera desviés la pilota. Els granes no han pogut empatar i han vist com el gironins s'enduien els tres punts.

Crònica de la web del Girona:
El Girona ha aconseguit la segona victòria consecutiva en vèncer el Gimnàstic de Tarragona a casa per 2 a 1. Els tarragonins s’han avançat en el marcador però Gerard, que en dos partits ha fet tres gols, i Cañas han aconseguit donar al volta al marcador. El jove japonès Hiroshi Ibusuki ha debutat com a titular en l'onze inicial i ha rebut una forta ovació en ser substituït a la segona part per Paco Esteban. Amb aquesta victòria, els gironins sumen 48 punts. El Girona visita la setmana vinent el camp de l’Eibar.