diumenge, 24 de maig del 2009

Setmana del Medi Ambient a l'escola

Aquesta setmana, a l'escola ha sigut la setmana del Medi Ambient (la segona del curs). Alguns dies vam fer algunes activitats.

El dilluns a la tarda, vam fer les activitats típiques d'aquest tipus de setmana. Recollir fulles i pedres, plantar algunes plantes on no n'hi hagi... Cadascú feia dues activitats d'aquestes, jo vaig fer la d'arreglar unes jardineres i traspassar d'un lloc a un altre el compostatge.

Dimarts, també a la tarda, els de 3r ens van ensenyar com funcionarà la nova deixalleria de l'escola, feta amb els diners que es van recaptar del mercat de les 3R que es va fer la primera setmana del Medi Ambient. A la tarda, sense ser relacionat amb lescola ni amb el medi ambient, amb l'Eloi vam anar a fer el càsting del Bocamoll infantil.

Dijous al matí, vam fer l'excursió, a la Planta de Triatge. Primer de tot, vam anar en una mena de classe, que ens van explicar quins materials es poden reciclar, com funciona tota la maquinària d'allà, com separen els diferents residus... A continuació ens vam posar unes armilles i vam anar a veure les màquines, com es separava, com ho posaven com daus, com ho ficaven a dintre de camions...

Finalment, divendres al matí vam anar a assajar a la plaça Major per fer la cantata de Les Veus Misterioses que faríem al vespre. I, al vespre, vam anar a fer la cantata. A l'espai d'El Temps de TV3 van connectar amb la càmera de Vic i vam sortir a l'escenari. La plaça estava tota decorada amb pancartes que havien fet les diferents escoles de Vic per la Setmana de la Ciutadania.

Fotos (de la plaça Major decorada) *Pròximament les fotos de la cantata

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada