diumenge, 17 de maig de 2009

Dia atlètic, a Olot i Calella

Ahir vam anar a fer un volt per Catalunya en motiu de l'atletisme.

Al matí vam anar a les Pistes d'Atletisme d'Olot, en una jornada de promoció normal, per mirar de fer marca d'alguna prova per tal de podar anar al Campionat de Catalunya Individual. Les pistes d'Olot, a més, són diferents perquè són les úniques que tenen arbres pel mig.

La primera prova era la de Triple, la que a mi m'agrada més. Jo tenia la marca de 7,56 metres i la vaig superar. S'havien de fer tres salts, al primer vaig fer 7,51, al segon 7,47 i, al tercer, 7,60.

La següent era de 150 metres llisos, que no se la marca que vaig fer i per tant tampoc si entro al Campionat de Catalunya Individual. A la sortida de la cursa, on també hi havia el fossat d'aigua dels obstacles, hi havia un gripau, a dintre del fossat.

Finalment, l'ultima prova era de llançament de javelina, que normalment no m'acaba d'anar gaire bé (l'última vegada vaig fer 3 nuls) i vaig fer marca, de 10,10...

Quan vaig acabar am marxar cap a Calella, on a la tarda havia de competir al Campionat de Catalunya de Clubs.

Vam dinar al McDonald's de Santa Susanna, que, com es podia veure, havia guanyat molts premis de McDonald's més net d'Espanya.

A les 3 del migdia vam arribar a les Pistes d'Atletisme de Calella.

Com que era un Campionat de Catalunya de Clubs, cada atleta només pot competir a dues proves, i segons la classificació de cada prova cada equip obté tants punts.

Com que encara faltava estona per començar, ens van dir que anéssim a una ombre que hi havia al costat d'un camp de futbol, al qual hi estaven jugant altres nens; però, al cap de 10 minuts, ens van trobar allà jugant. Jo penso que tampoc estava tant malament, que juguéssim, ja estàvem escalfant.

Després, ens van fer anar en una ombra en un lloc bastant amagat. Estàvem menjant alguna cosa quan passa un home per allà el costat i diu: -Res de porros, eh!

Ens va fer a tots molta gràcia. Després, ja vam començar a competir.

A mi em va tocar fer llançament de Pes (una de les proves que sé fer menys, ja que, a més, no l'hem feta cap dia en els entrenaments). Només vaig fer 5 metres.

La següent prova era a les 18.35 h i tot just eren quarts de 5, i vam anar a fer un volt per Calella. En un pas a nivell de la via del tren, s'hi van acumular un pilot de cotxes, ja que era via única i el tren de l'estació, per poder tirar endavant, havia d'esperar que n'arribés un en sentit contrari.

Tota l'hora els cotxes de la gran cua que s'havia format anaven pitant i fent soroll.

Es va acabar l'estona i vam tornar a anar a les pistes, la prova que havia de fer era el relleu de 4x80 metres. Jo, com és habitual, corria tercer (era el tercer de l'equip en portar el testimoni del relleu).

Encara no han publicat els resultats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada