diumenge, 8 de març del 2009

Cros del Roser (Sant Julià de Vilatorta) 2009

Avui al matí, fa poca estona, he anat a córrer el Cros del Roser de Sant Julià de Vilatorta. Als horaris de la web, deia que els de la meva categoria havíem de córrer poc després de les 10, però resulta que estaven equivocats, que eren els de l'any passat. Sense saber-ho, hi hem anat a quarts de 10 del matí i ja ens han dit que estava mal posat; aquesta estona només hem mirat el circuit, de 1690 m. que jo crec que eren més, com a mínim uns 1720. L'hora definitiva que jo havia de córrer era a les 12 i 5 minuts però com que el meu germà corria a les 11 i 20 hi hem tornat a anar a les 11. M'he esperat fins a les 12 menys 20 per entrenar i tal com estava previst he corregut a les 12 i 5.

A la cursa, per desgràcia, com a Manlleu a la de Sant Silvestre, hi havia molts nens que es colaven i quedaven millor classificats.

Jo crec que he quedat 11è, i com que és un cros escolar i no de clubs (encara que m'hagin apuntat com del C. A. Vic), jo he quedat 1r dels de la meva escola, el CEIP Andersen de Vic.

1 comentari:

  1. En aquest cros, potser més que en cap altre dels que havies corregut fins ara, es va demostrar que la constància, tant en el seguiment del calendari com en el mateix dia del cros, acaba donant els seus fruits, i vas aconseguir fer esport i alhora un bon resultat. Felicitats, doncs, i diumenge cap a Folgueroles falta gent!

    ResponElimina