dissabte, 10 de gener del 2009

Jornada 4 suspesa a Badalona

Avui al matí, amb el meu pare hem anat a les pistes d'atletisme de Badalona anomenades Pistes d’Atletisme Paco Águila, al barri del Canyet al darrere de l'església del Sant Crist de Canyet. Hem sortit de casa que plovisquejava una mica, i quan passàvem per Parets del Vallès, encara més, però al moment que hem arribat a la zona de les pistes, ha parat de ploure. Tot i no ploure, ho havien suspès igualment, perquè anteriorment havia plogut molt. A les pistes no hi havia ni grades per seure, només hi havia la pista d'un tartà molt vell i un edifici de planta baixa lateral pels vestidors, un gimnàs...

Després hem marxat per la carretereta que passava per allà (la BV-5011) fins a Montcada i Reixac, passant pel barri del Canyet, St. Jeroni de la Murtra i la urbanització de la Vallençana, de cases bastant antigues (hem travessat el Parc de la Serra de Marina) amb una parada de bus a quasi bé cada casa durant tot el camí.

Un cop a Montcada i Reixac hem agafat la BV-5001 fins a Montornès del Vallès on hem agafat la C-17 fins aquí.

1 comentari:

  1. Avui ni en Marçal ni jo t'hem pogut acompanyar a Badalona... però amb la descripció que has fet de les pistes de Badalona i les fotos que has penjat ja sembla que hi hagi anat.

    ResponElimina