diumenge, 14 de desembre del 2008

L'enfangat Cros de Caldes de Malavella

Avui al matí hem anat al Cros de Caldes de Malavella, que encara no hi havia anat mai. Per desgràcia estava tot super enfangat, ple de bassals i amb una pluja que molestava molt. Anant-hi, quan hem passat per Espinelves estava nevant.

A 3/4 d'11 hem arribat i he escalfat, mirat el circuit, ple de cintes (un laberint) i a les 12 he corregut. He quedat a les posicions de sempre, de 20 a 30, el problema ha sigut que avui no hi havia els que solen quedar per darrere meu i jo he quedat últim (20è), en el recorregut tan enfangat de 2200 metres amb 7:13 minuts. Al acabar m'han donat una mena de melmelada de pera i poma.

Després de córrer el meu germà (que li han donat la melmelada de poma i maduixa), hem anat al 2n Mercat de Nadal que celebren allà, era el carrer Santa Maria i el Major juntament amb la plaça de l'Església, tot ple de parades de Botigues al Carrer... He comprat una galeta en forma de bolet que valia 30 cèntims i era molt bona.

1 comentari:

  1. Avui, Arnau, has demostrat que entens a la perfecció el sentit d'anar a les curses (a part de fer el turista per aquests pobles, que també!): has acabat igual de satisfet amb tu mateix que altres dies, i havent quedat l'últim! I és que, al cap i a la fi, has quedat el 20è (si els altres no han vingut, és el seu problema), amb una marca no pas dolenta i amb un terra més que enfangat, enfangandíssim. Felicitats! També a en Marçal, que ha quedat 11è, i avui, pobre, s'ha quedat a un lloc (a 3 segons) de tornar a tenir medalla.

    ResponElimina