diumenge, 9 de novembre del 2008

Cros de Sant Hilari Sacalm

Avui al matí hem anat al XXVI Cros de St. Hilari Sacalm.

El circuit estava al costat de la carretera, es deia Circuit dels Cortals. Jo, que sóc de la categoria infantil, corria a les 12, i hi hem arribat una hora i quart abans per escalfar, veure el circuit... Havia de fer 2 voltes "B", que en total feia 2040 metres, per un terreny de camp de patates sense plantar, que l'any passat era tot ple d'herba. Al final he quedat 23è de 31 amb la marca de 9 minuts i 25 segons.

Per tot el camp, hi havia petites patates escampades que abans eren del camp de patates que hi havia.

Després hem tornat cap a casa.

7 comentaris:

  1. Bé, i ja que en Marçal no té bloc, ho explicaré jo en aquest comentari: en Marçal debutava en un cros federat. Ha quedat 9è d'un total de 29, i li han donat una medalla, ja que en tenien els 10 primers. Esperem que aquesta vegada, pobre, no la perdi, com la que va guanyar a Sils, que se la va endur a l'escola i li va "desaparèixer". Felicitats a tots dos!

    ResponElimina
  2. jajaajajaja, això de les patates és divertit. No t'has entrebancat??? Per molts anys per la bona classificació i també per a en Marçal.

    ResponElimina
  3. Avui he trobat la medalla d'en Marçal a l'escola.

    ResponElimina
  4. Enhorabona germans, pel gran Cros que heu fet.
    Arnau tira endevant el Bloc, és una satisfacció, poder llegir i veure l'interés que tens per fer aquesta tasca.
    Una abraçada del teu mestre:
    Marià.

    ResponElimina
  5. Bé, aquest cap de setmana descansarem de cros i per celebrar una d'aquelles dates especials, anirem a dinar a aquell restaurant de Palau-sator, que tant ens agrada!

    ResponElimina