dissabte, 22 de novembre del 2008

Peratallada, Palau-Sator i voltants

El diumenge dia 16, vam anar a passar el dia a Palau-Sator i Peratallada i els seus voltants.

Aquests dos pobles estan al Baix Empordà, al costat de la Bisbal, vam anar-hi per la carretera que passa pes St. Martí Vell i Madremanya. Quan vam arribar a Palau-Sator ens vam dirigir cap al nucli de Fontclara, on hi sortia un camí enmig de camps d'oliveres i boscos que duia fins a St. Julià de Boada, ens pensàvem que seria més llarg i amb un moment hi vam ser, St. Julià era un petit poble, també de Palau-Sator, de quatre carrers i amb la seva corresponent església, molt petita. Volíem continuar fins a St. Feliu de Boada però tot el tros era per carretera asfaltada, passaven cotxes i feia molta calor, per això vam tornar cap a Fontclara.

Tot seguit vam anar a visitar el nucli medieval de Peratallada (del terme de Forallac), pleníssim de gent. Estava emmurallat i molt ben cuidat, els carrers eren estretets i bonics. Hi havia un restaurant que posaven la carta en pentagrames, una botiga que hi anava molta gent (n'hi havia de millors), una de ceràmica i coses velles, un castell, un campanar o torre alta i també vella i moltes coses més.

A 2/4 de 2 vam anar a Palau-Sator per dinar, concretament al restaurant Can Saló, on vaig demanar pernil d'ànec i pastís d'escòrpora amb una salsa boníssima, per postres, recuit de drap d'Ullastret amb mel.

A la tarda vam anar a la Bisbal d'Empordà a mirar algunes botigues de ceràmica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada