diumenge, 25 d’abril del 2010

Promoció a Vic, Milla de la Sagrada Família i L-9/10

Aquest cap de setmana, ha estat un d'aquells de fer atletisme tots dos dies (dissabte i diumenge).

Vam començar ahir, amb la jornada de Promoció que es va fer a Vic, on es podien fer les proves de 220 m. tanques, salt d'alçada, 150 m. llisos i llançament de disc però jo només vaig fer els 150 m. llisos que era el que m'interessava més de cara a fer mínima per el Campionat de Catalunya Individual. De manera que hi vam anar allà a 3/4 de dotze, just un quart abans de la cursa, i per tant vam poder aprofitar una mica el matí, vaig escalfar per allà el costat de4 la sortida dels 150 i a la 3a sèrie vaig córrer.

Vaig quedar 2n de la meva sèrie, amb 21 segons justos cosa que suposava que havia fet mínima pel Campionat de Catalunya Individual!!! Que és 21 segons i mig.

D'altra banda, avui al matí hem anat a la Milla de la Sagrada Família de Barcelona, a la que hi hem arribat a 1/4 de 10, hem recollit el dorsal després d'una cua de 10 minuts i hem anat cap a la zona de la sortida, que aquest cop, per culpa de les obres de l'AVE, en comptes d'estar al carrer Mallorca entre Sardenya i Marina, ha sigut al carrer Rosselló entre Nàpols i Sicília, davant d'un parc al que he pogut escalfar.

A 1/4 d'11 han donat la sortida i he corregut, els 1609 metres d'una milla, i he quedat el 31è classificat, de 99 que corrien.

Havent corregut, m'han donat la samarreta de la milla, aquest any verda, i la beguda que en teoria ha de servir per recuperar-te. M'han donat "Isostar", que pot ser molt bo i pot anar molt bé, però abans la gent feia milles i bevent aigua no es morien pas, i allà no en tenien, pensant que allò agrada a tothom, cosa que l'aigua crec que sí.

Llavors, per acabar de passar el matí a Barcelona, hem agafat la L2 del metro fins a Gorg, on hi ha la nova L10 inaugurada la setmana passada, amb trens sense conductor, i per tant podent veure la via. L'hem agafat allà, hem anat seguint sense baixar fins a Bon Pastor, on hem passat d'estar a la part superior del túnel a la inferior, agafant la L9 que ens ha portat fins a Can Zam, on hem baixat per donar una primera vista al barri de les Oliveres que hem d'anar algun dia amb el poblat ibèric de Puig Castellar. Allà Can Zam estava ple d'escales mecàniques, algunes encara sense haver-se posat en funcionament, i les velles, algunes ja sense que hi passi ningú i amb els característics pisos de colors que es veuen a l'entrada de Barcelona.

Finalment hem desfet tot l'itinerari amb el metro fins un altre cop a la Sagrada Família, hem dinat al Lactuca d'allà i hem tornat cap a casa.

2 comentaris:

  1. Felicitats per haver aconseguit la mínima dels 150 llisos!!!

    ResponElimina
  2. Per molts anys per la bona classificació. Molt bé les fotos. No sabia que Can Zam és on hi ha aquells blocs de pisos verds. Sempre hi he volgut anar. Ara sé com anar-hi!

    ResponElimina