diumenge, 7 de febrer del 2010

Cros de Prats: fred i gel, Cros de St. Boi: calor i fang

Després d'haver anat fa 15 dies a la 2a Jornada d'Hivern a Palafrugell -vaig fer 8,32 de triple salt- avui hem anat al següent cros de la Lliga Comarcal de Cros Escolar d'Osona, el de Sant Boi de Lluçanès.

Ens hi hem arribat per Sant Bartomeu i Perafita, a 1/4 d'11, temps que ha sigut suficient per anar primer a mirar el circuit, jo, de la categoria Infantil, una volta B i una de C. La B era fer unes quantes giragonses per un descampat, que feia 600 m i la C, que era donar una volta a l'anomenat Pla Moner (segons l'ICC), des de la zona esportiva fins al Vilar de Sant Boi, que costa de creure però només feia 1500 m. A les 11 s'ha donat la sortida, amb un xiulet ja que la pistola no acabava de funcionar, i hem començat a fer l'enfangadíssim cros, al que fart d'anar esquivant els bassals, ja he anat tirant recte sense donar importància al que m'he enfangat al final.

Així doncs, un cop acabada la cursa, que els infantils corríem juntament amb els cadets, la mateixa distància (no crec que un del 98 hagi de córrer el mateix que un del 95) i per això hi podria haver hagut algun embolic sense saber-ho que ha fet que jo, que havia arribat 12è a la meta, i que hi havia cadets pel mig (concretament 3 en total), pel poc que han de córrer el més normal seria que quedéssin per davant da bastants infantils, i per tant em donarien medalla, ja que hauria quedat entre els 10 primers dels infantils. Però, o bé els cadets han quedat per darrere (cosa bastant estranya) o ha passat vés a saber què, que el cas és que no m'han donat medalla perquè "he quedat 11è". I hem esperat quasi una hora per l'entrega de premis, que per sort a en Marçal sí que li n'han donat.

Fotos de la 2a Jornada d'Hivern a Palafrugell | Classificació de la 2a Jornada d'Hivern a Palafrugell | Fotos del Cros de St. Boi

1 comentari: