dijous, 25 de febrer de 2010

Cros de Tona

Diumenge passat vam anar a fer un altre dels crosos de la lliga comarcal d'Osona, el de Tona, tot i que aquest ja s'havia fet altres anys.
Sabíem que les curses començaven a les 11 del matí i per tant hi vam arribar a les 10, i encara o hi havia ningú, exceptuant els organitzadors. El primer que vàrem fer és anar a mirar el circuit, que era simplement anar donant voltes al Parc Roqueta, amb una baixada espectacular que baixava fins a un lloc per coure carn, a la part nord del "pou Roqueta" i llavors remuntar el tros baixat fent una altra pujada amb el mateix pendent i a més amb un esglaó natural al final. Al cap d'una estona ja va anar arribant tothom i ja vam començar a entrenar, i també, amb aquesta estona es van anar desglaçant els bassals de fang, però no van embrutar tant com els de Sant Boi de Lluçanès.


A les 11 va començar la cursa, de 5 voltes al parc (per tant 2100 metres) a la meva categoria d'infantil masculí. Per sort aquesta setmana no hi va haver embolics i al finar vaig quedar 10è, encara que resulta que en aquest només donaven medalla fins al 7è (què deu tenir el número 7 que sigui el límit de medalles...), i no als 10 primers com s'ha fet a la majoria dels crosos de la lliga comarcal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada