divendres, 18 de desembre de 2009

La "prèvia" del "campionat de Vic" dels 1rs d'ESO

Dimarts a la tarda, tots els de 1r d'ESO del Callís, vam anar a les pistes d'atletisme de Vic per fer la "prèvia" d'una mena de campionat d'atletisme per promocionar aquest esport, al qual hi participen tots els alumnes de 1r d'ESO de tots els instituts de Vic. Les "prèvies" les fa cada institut per separat, que cada un hi va un dia diferent, i els de l'IES Jaume Callís hi vam anar dimarts a la tarda, per tant de 3 a 5.

En aquesta mena de campionat, hi ha 5 proves diferents, la de 800 i 50 metres llisos, també 50 però amb tanques (de la mida de nens de quart i cinquè), salt de llargada i llançament de pilota medicinal, que serveix per entrenar a fer llançament de pes, i no per ser una prova.

La meva classe, la D, vam seguir l'ordre:
  1. 50 metres llisos: Vam tenir dos intents, primer vaig fer 7 segons 39 centèsimes, i el segon, amb vambes de claus, 7 amb 16.
  2. Salt de llargada: Vaig fer la meva millor marca, 4,20 metres.
  3. 50 metres tanques: A l'únic intent que vam tenir (alguns en van demanar un altre), vaig fer 7 segons 9 dècimes.
  4. Llançament de pilota medicinal: Com que això no és cap prova d'atletisme, i per tant no ho entrenem com si ho fós, sinó com a entrenament per a altres, i no en fem la tècnica per tirar-la lluny, només vaig fer 3,50 m.
  5. 800 metres llisos: Era l'última prova i era opcional fer-la. Jo la vaig fer i encara no ens han dit les marques ni les posicions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada