diumenge, 20 de setembre del 2009

A la Cursa Popular de Santa Coloma de Farners

Avui al matí hem anat a córrer la Cursa Popular de Santa Coloma de Farners, que no havíem anat mai.
Hem marxat a les 9 de casa i a dos quarts de 10 ja erem allà, a l'avinguda Salvador Espriu de Santa Coloma, a davant de la seu del Consell Comarcal, que és qui ho organitza. Durant mitja Hora he estat escalfant, demanant el dorsal... A les 10 i 5 ha sortit en Marçal, que havia de córrer 600 metres i al cap de 10 minuts, he sortit jo, que havia de córrer 1000 metres per sobre l'asfalt d'aquell carrer, el que eren 3 voltes. Al final em sembla que he quedat cinquè, de la meva categoria i m'han donat un trofeu no gaire gran (tot i que jo em pensava que només en donaven fins al tercer!). Llavors hem anat a donar un volt pel parc de Sant Salvador que hi ha allà al costat, on fan el cros al novembre i hem tornat cap a Calldetenes.

Un cop a Calldetenes, hem anat al mercat, que aquesta setmana, juntament amb la que ve, el fan al carrer Lleida, al costat dels horts, perquè a la plaça 11 de Setembre on el fan normalment hi ha les atraccions de la Festa Major.

A diferència de la setmana passada, ahir el Nàstic va guanyar per 0 a 1 al camp de l'Osca, gol de Roberto (que el van fitxar de l'Osca...).

3 comentaris:

  1. Una cursa molt ben organitzada, i un bon resultat, tant el teu com el d'en Marçal, tot i que sempre hem dit -i, en aquest cas, el de l'atletisme, no és un tòpic sinó una realitat- que l'important és participar i conèixer el país tot fent esport.

    ResponElimina
  2. Per molts anys. Quants trofeus teniu ja? Llorenç

    ResponElimina
  3. Doncs fins ara, jo, ja en tinc 7:
    1r de la Cursa del Carrilet d'Anglès 2007
    2n de la Marxa de Sils 2008
    3r local del Cros de Calldetenes 2008
    3r de la Milla de la Prosperitat de Nou Barris 2009
    4t de la Cursa Popular de Sta. Coloma Farners (aquest)
    I dues medalles més que donaven a tots els participans de la Milla de Santa Eulàlia de l'Hospitalet de Llobregat 2007 i la Marxa de Sils 2008.

    ResponElimina