diumenge, 26 d’octubre del 2008

La Festa dels Súpers

Ahir, vam anar a la 12a Festa dels Súpers, a l'Anella Olímpica de Montjuïc. Només d'arribar (a 1/4 d'11), vam anar cap a dintre del camp, primer de tot a menjar un tros de pizza de Casa Tarradellas i després ens vam asseure a les grades per veure l'espectacle de benvinguda.

Quan ja vam veure gran part de l'espectacle vam anar cap a fora del camp on hi havia llocs per fer-s'hi fotos, parades de diferents coses... Mentre voltàvem vam veure a l'Àlex i en Roc (personatges del Club Super3) amb molta pressa per anar a filmar un gag amb el Sr. Pla (p. S3) a la parada del reciclatge. Desrés de molta estona anant mirant moltes coses vam dinar al costat de la Gimcana de la Lila (p. S3). Poc més tard d'acabar de dinar vam anar a veure l'espectacle "Bon profit!", que només van sortir uns quans personatges dient . A 2/4 de 6 de la tarda teníem previst anar a veure l'espectacle "Roc, fes-li un petó!" però com que encara faltàven dues hores vam decidir marxar.

No sabíem gaire a on anar i ens vam decidir per anar a Vallvidrera amb el funicular, des de Montjuïc.

Hi vam anar agafant el Funicular de Montjuïc, que al divendres dia 24 va fer 80 anys, fins a l'altra estació, Paral·lel. A Paral·lel vam agafar la L3 (la verda) del metro fins a Diagonal, un cop a Diagonal la S2, que va a Sabadell, però nosaltres volíem anar
fins a Peu del Funicular, vam entrar al tren i vam veure que deia que no hi parava, per això vam baixar a Sarrià i allà vam preguntar perquè no si al mapa de línies deia que sí que hi parava.

Ens van dir que no hi parava perquè l'estació de Peu del Funicular és massa curta i el primer vagó no coincideix amb l'andana (es queda al túnel) per casualitat nosaltres havíem anat al primer vagó. Allà a Sarrià vam agafar la S1, la que va a Terrassa (que també para a Peu del Funicular), fins a l'estació de Peu del Funicular, aquest cop, en un dels vagons del mig.

A Peu del Funicular vam agafar el Funicular de Vallvidrera fins a Vallvidrera Superior, en quest funicular hi ha ters parades, una a cada extrem i una al mig anomenada Carretera de les Aigües.
Vallvidrera era bastant bonic, primer vam anar a un barri de cases amb vistes al mar i després al barri més comercial.


Vam tornar a Montjuïc pel mateix recorregut i amb el cotxe vam anar a sopar al Fresc Co del carrer Salvador Espriu.

Jo amb en Roc i l'Àlex

Més fotos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada