dimarts, 3 de juliol del 2007

[BA] Un altre dia murcià

Dia 3-7-2007

Avui, un dia murcià. Igual que el dia 1 vam anar a la costa de Múrcia, avui hem anat a l’interior i cap al sud. Al matí hem anat a Cartagena. Una cosa del pàrquing on vam anar era que estava a la plaça del Rei i la “P” blava d’aquest pàrquing portava una corona a sobre. El pàrquing era a davant de l’Arsenal militar, que vam veure des de fora.

A Cartagena també vam veure la Capitania General del Mediterrani militar, el Centre d’Instrucció (que l’estaven aterrant) i al port vam veure un vaixell turístic que anava per la badia de Cartagena, amb restaurant-bar, i un vaixell que venia de Rússia (es deia: Sovcomflot LNG).

A l’hora de dinar hem anat a ”La Taperia”, que ens van portar uns macarrons molt bons i picants.

A Cartagena hi ha uns arbres gegants. Eren uns ficus.

A la tarda vam anar a Portman, es veu que allà hi ha unes mines i fins l’any 1990 que hi abocaven residus de petroli i van quedar totes les muntanyes i 700 metres de mar ben negres. Però als últims anys hi han plantat canyes i altra vegetació de la zona per dissimular-ho.

I després vam anar a Torre Pacheco, on el meu pare quan feia la mili anava a dormir durant un temps. Era un poble que en el mateix carrer hi havia 10 caixes: la Caixa Catalunya, la Caixa,CAM, BBVA, Banco Pastor, Banco Popular, Cajamar, Bancajai CajaMurcia. I això que quan s’hi havia estat el meu pare no n’hi havia cap!

Per tornar, com que encara no era gaire tard, vam tornar per carreteres locals plenes de llimoners, camps de golf i poblots de mala mort com: Balsicas, Avileses, Sucina (que hi feien un enterrament), Torremendo i Los Montesinos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada