dimecres, 7 de gener del 2009

Cavalcada de Reis, i l'endemà

El dia 5, abans d'ahir, vam anar a veure la Cavalcada de Reis, normalment hi anàvem a la de Vic, però l'any passat vam provar d'anar a la de Calldetenes a veure com era i aquest any hi hem tornat. Com a l'any passat, hi vam anar al C/ Barcelona i llavors pel C/ St. Tomàs mentre els reis passaven pel C/ St. Jordi. Els vam tornar a veure al C/ Gran i tot seguit a la Plaça 11 de Setembre on van entrar a l'ajuntament per davant del pessebre vivent. Dins l'ajuntament els reis donaven caramels a tots els nens.

El dia després ja ens vam trobar tots els regals al menjador, després vam anar a casa dels avis de Calldetenes i després a casa els avis de Vic on vam dinar i agafar més regals. A la tarda i al vespre va nevar (almenys a Calldetenes), molt més que l'altre dia i avui al matí hem anat pels terrenys de davant de casa (els que s'hi va fer el cros) i pel jardí que hi hem fet un ninot de neu.

5 comentaris:

  1. Les fotos de la nevada són una passada, Arnau! Un bon document històric d'aquesta nevada. Això que diuen que divendres ho ha de tornar a fer, i potser més i tot! A veure si dissabte no podem anar a Badalona i finalment fem un altre reportatge fotogràfic!

    ResponElimina
  2. Hola què tal?
    Quines fotos més maques de la nevada eh?Si senyor!!!!
    Sembla que de cara a Divendres es podria repetir amb més neu i tot!! Llàstima que la cota de neu de cara a la tarda de Divendres pujarà sinó faria una bona nevada.

    Una immensa abraçada Arnau i endavant amb el bloc!!!

    ResponElimina
  3. Hola Arnau!

    Quines fotos més xules! :)

    He vist l'enllaç al teu blog des del blog de MeteoVic d'en Jordi Pamplona.

    El reportatge fotogràfic de la nevada està molt i molt bé.
    No sembla Calldetenes, així tant nevat, eh?

    I l'article sobre la cavalcada de Reis i el dia de Reis que has redactat m'ha fet pensar en quan era petita! :)

    Felicitats pel blog i continua fent fotos! :)

    ResponElimina
  4. Arnau, em sembla que aviat podràs tenir l'oportunitat de fer un nou reportatge fotogràfic d'una altra nevada... Demà ho tindrem tot a punt, per si de cas, per si les previsions es compleixen.

    ResponElimina
  5. Hola Arnau,

    He trobat un enllaç al teu blog des del grup de Calldetenes del facebook

    De fet, et conec a tu i als teus pares des de fa uns anys, de l'Escola de Música de Vic (on jo havia treballat, però ara malauradament ja no). Us vaig saludar el dia de la Cavalcada

    Trobo interessant que facis atletisme, a part del manteniment físic, hi ha implícits tots uns valors (esforç, constància, voluntat, companyerisme) que s'estan perdent actualment. Jo també sóc corredor, de ruta i de curses de muntanya

    Fins aviat i records a la família

    ResponElimina