dimarts, 20 de juliol del 2010

Campió a la Cursa de Cargols

Com cada any, dins del programa de la Festa Major del Barri da Darrere els Horts de Calldetenes, format pels carrers Jaume Balmes i del Mig principalment, hi ha la Cursa de Cargols, que aquest any es va fer el passat vespre, del dia 19. Jo feia 3 anys que no hi participava.


Com és lògic, consisteix en posar els cargols participants a la sortida i el que arriba primer guanya. No és ben bé com es pot pensar, el circuit, ja que en comptes d'anar en línia recta és una circumferència de la qual al mig hi ha la sortida i l'arribada és a qualsevol punt del radi d'aquesta.

Hi va haver molta participació, al voltant de 40 cargols hi van córrer, de la següent forma:

Primer es fan tantes tandes classificatòries com facin falta -van ser 4- i els 4 primers d'aquestes passen a la final, que es va fer en les dues circumferències que hi havia a la vegada, amb 8 cargols a cada una.

Cal dir que el vaig estar entrenant durant els tres dies abans (el cargol), però va ser impressionant, a la fase classificatòria, que el meu corria a la segona, amb el número 9, primer semblava que seria un fracàs perquè començava a anar tort i envaint el tros que en teoria era del cargol número 10, però quan va tornar a anar més o menys perpendicular a l'arribada, va arribar el primer traient com uns 10 segons al segon.

A la final va ser més difícil al començament ja que va voler seguir la mateixa estratègia d'anar tort però com que tots ja anaven més ràpid va xocar amb el del costat, el número 11 -ja que el meu era el 12- però un cop deixant enrere va fer com anteriorment i si no ho recordo malament encara amb més diferècia de temps, ja que el segon va ser el qual li va envair el seu tros aquest cop.

Finalment, ens van donar caramels i una copa pels tres primers, que precisament un dels altres premiats era el meu cosí.

Demà a l'àlbum de Picasa hi haurà les fotos de la cursa, a part de les que ja hi ha.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada