divendres, 24 d’abril del 2009

Sant Jordi

Ahir va ser el dia de Sant Jordi.

A l'escola, els de 6è vam tenir dues parades, una de roses i l'altra de llibres. A cada parada hi havia 3 persones venent, que es canviaven cada 30 minuts. A mi em va tocar vendre roses des de les 9.30 a les 10 h (no va venir gaire gent) i llibres de les 13.30 a les 14 (no va venir a comprar absolutament ningú), només alguna mestra que en tenia de reservats.

A 2/4 de 12 van fer l'entrega dels Premis Literaris de Sant Jordi de l'escola. Jo estava bastant nerviós, ja que havia presentat 6 treballs. Vaig tenir sort i vaig guanyar-ne tres:

  • 1r Premi de contes pel conte "Sense amics però... llestot!", fet per jo sol. Em van donar un diploma, un clavell vermell i el llibre "L'home del bosc".
  • 1r Premi de treballs d'investigació pel treball "Abebe Bikila", fet per en Mateu, l'Aleix i jo. Ens van donar un diploma, un clavell vermell i el llibre "L'aiguamoll dels cocodrils".
  • Accèssit de diaris personals pel diari "Al Delta de l'Ebre", fet per jo sol. Em va donar un diploma i un clavell blanc.
Com que havia de fer parada a l'hora de dinar (dinem de 2/4 de 2 a les 2), vaig haver de dinar més d'hora, amb els nens més petits.

A la tarda els de 4t van fer una obra de teatre.

3 comentaris: