dimecres, 1 d’abril del 2009

2a Jornada dels Campionats Comarcals d'Osona

Diumenge passat, vaig anar a la 2a Jornada dels campionats Comarcals d'Osona.

Com l'altra setmana, vaig fer 4 proves, però totalment diferents.

La primera va ser llançament de pes, que el dia que el vaig fer a Badalona em va anar més bé, ja que crec que no pesava tant. Que jo vaig sentir, la marca més bona meva va ser 4,37 m.

Després vaig fer Triple salt (que m'havia apuntat a atletisme precisament perquè m'agradava aquesta prova). Com que no ho havia fet mai, no sé si vaig saltar molt o poc. La millor marca va ser de 7,28 m. Al primer salt, em vaig fer mal al turmell.

La següent prova va ser de relleu de 4x200 m., jo que m'havia fet mal, no volia ni podia córrer, però com que érem 8, per no deixar penjats a 3, vaig córrer tot i que vàrem quedar últims (com a la setmana anterior, a mi ja me l'havien donat que anàvem últims).

La quarta i última prova va ser de 3 km marxa, 7 voltes i mitja anant ràpid sense córrer. Quatre vam fer un grupet i vam anar junts al llarg de tota la cursa. De sis que érem, jo vaig quedar 4t, i del grupet, que vam arribar tots junts, 2n. El primer del grupet va ser en Mateu.


1 comentari:

  1. Felicitats per haver fet totes aquestes proves i haver ajudat els companys!!! On aneu aquestes vacances? Jo em quedo a BCN. Llorenç

    ResponElimina