dimecres, 23 de gener del 2008

Dia a Castellnou de Bages, Santpedor i Súria

Diumenge vam anar al Bages a passar el dia, primer vam anar a Castellnou de Bages, després de passar per una llarga carretera de revolts.

Allà, hi havia cinc nuclis, el Serrat de Castellnou, Pinedes de Castellnou, la Figuerola, Argençola (que no està a la zona per on vam anar) i Castellnou. Els quatre primers nuclis són més o menys urbanitzacions que és on viuen els habitants de Castellnou. I, a Castellnou hi havia l'ajuntament, l'església, una casa de colònies, un bar, cinc pistes de bàsquet (la quarta part del nucli) i el cementiri i el museu, que estan en les ruïnes de l'antic poble.

Al migdia, vam anar a Santpedor per dinar, despres de donar tres voltes al poble per trobar un restaurant mínimament barat, vam anar al primer que havíem trobat que ens semblava caríssim, al començament.
El restaurant es deia Can Llopis, era de buffet lliure i hi havia de tot.

Després de dinar, vam anar a Súria, un poble molt bonic. Vam anar al nucli antic, allà anomenat el Poble Vell. Estava tot emmurallat, el que em va agradar más va ser la Bateria, que entraves en un portal i semblava que fóssis a dintre d'una casa abandonada. També hi havia un castell, un carrer amb sostre molt llarg i molts carrers estrets i antics.

1 comentari:

  1. Caram amb el buffet de can Llopis! S'hi haurà de tornar algun dia a menjar peus de porc amb cargols.

    ResponElimina