dijous, 21 de febrer del 2008

diumenge, 17 de febrer del 2008

Les Obagues i les Borges Blanques

El dissabte vam anar a l'Ecocentre Les Obagues, a Juneda (que és a la casa de colònies que anirem aquest any amb l'escola) i a la tarda a les Borges Blanques.

Vam arribar a Juneda i estava molt ben indicat on eren Les Obagues. Quan hi vam arribar la porta estava tancada però un cotxe sortia. Vam estar de sort perquè aquell cotxe era d'una noia que treballa allà i estava a punt de marxar però ens va deixar entrar i vam visitar tota la granja.

Allà hi havia gossos, galls i gallines, paons, cabres, ovelles i xais, vaques, porcs, cavalls, ases, abelles, dos menjadors, un taller de pa, dos tallers d'elaborar la carn, un taller d'apicultura, un camp de futbol...

Al migdia, vam anar a dinar al Restaurant El Torrent, que hi vaig menjar uns cigrons molt bons.

I, finalment a la tarda vam anar a les Borges Blanques a donar un volt.

dilluns, 4 de febrer del 2008

El gran retard de l'Hospitalet

Abans d'ahir vaig anar a l'Hospitalet de Llobregat a una prova de Promoció (pista), jo feia 60 m. tanques i Salt de Llargada. Com sempre, hem d'arribar una hora abans de la primera prova, vam escalfar, entrenar... però quan va ser hora de fer els 60 m. tanques encara estaven fent els 60 m. tanques de dues categories més grans (perquè comencen els més grans i acaben els més petits). Quan vaig començar a fer els 60 m. tanques, que em tocava fer-los a les 12:30h eren l'1 del migdia.
I, naturalment també vaig començar tard Salt de Llargada, que s'havia de fer a les 12:50h i vaig començar a les 13:30 minuts. Com que a Salt de Llargada érem molts, mentre estàvem saltant va arribar l'hora de fer els 600 m. llisos (que jo no els feia), i els que no feien els 600 m. llisos ens vam haver d'esperar. Al final vam acabar a les 3 de la tarda quan estava previst acabar a las 13:30h aproximadament.

Dels 60 m. tanques jo vaig quedar cinquè de sis quan en realitat havia quedat quart, amb una marca de 13 segons i quatre centèsimes o el que siguin i la marca del quart era de 12 segons i 3 centèsimes.

De Salt de Llargada al primer salt vaig fer 3,10 metres, al segon 2,99 metres i al tercer al qual em vaig superar la meva millor marca (3,15 metres), va ser 3,19 metres.