divendres, 27 de febrer del 2009

Adéu Moneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Avui al matí, en Mone, ens ha dit que plegaria de treballar a l'Andersen, que ja no ens farà classes. Diu, que ha d'anar a treballar a u lloc del Departament d'Educació de la Generalitat a Manresa.

Sense ell, sisè, ja no serà el que era. Adéu.

diumenge, 22 de febrer del 2009

CB Vic 70-Beirasar Rosalía 68 (LEB Or) [POST 100]

AQUEST ÉS EL POST Nº 100 D'AQUEST BLOC!!!Divendres al vespre, amb el meu pare, vaig anar a veure el 4t partit que es juga al nou pavelló municipal de Vic, del CB Vic de la categoria LEB Or.

Aquest cop jugaven contra el Beirasar Rosalía de Santiago de Compostela, el penúltim de la classificació.

Al començament del partit semblava que el Vic s'hagués de distanciar molt al marcador, però no, tot i que tots dos equips feien molt pocs punts, el Rosalía anava guanyant de 2 a 6 punts tota l'hora.

No va ser fins al començament del tercer quart que el Vic es va posar per davant, per 6 punts. I, fins al final del partit, igual que a la primera part però guanyant el Vic. Al final, quan faltaven pocs segons, si el Rosalía feia basquet farien pròrroga, i si feien triple, el partit l'hagués guanyat el Rosalia per 70 a 71; però per sort no va encistellar i varen quedar 70 a 68. Estadístiques del partit.

Per cert, avui a la tarda el Nàstic de Tarragona de futbol ha guanyat 1 a 3 amb l'Alacant.

dimecres, 18 de febrer del 2009

Problemes a l'esprint

Ahir, a l'escola vam fer el concurs matemàtic de "Problemes a l'esprint". El concurs, on hi podien participar totes les escoles de Catalunya, consistia en fer un seguit de problemes, algun no gaire fàcil, com més ràpid possible. A l'escola estava previst fer-los al matí, però no hi havia connexió a Internet i al final ho vam haver de fer a la tarda. Els primers i obligatoris si es participava, els vàrem encertar tots a la primers (al primer cop que els vam introduir al formulari de respostes), i tota la classe es va posar a cridar. Després n'hi havia dos d'opcionals que crec que serveixen per apujar la puntuació, el primer no el vam encertar (per un error molt estrany), però com que hi ha dues oportunitats ja el vam fer bé, a la segona, i el segon el vam endevinar i ens van dir que enhorabona, que els havíem encertat tots en poc menys d'una hora.

Avui a la tarda, hem sabut que hem quedat quarts, d'un total de 22 (o 23 si comptem que el Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona tenia dos equips).


Carnaval a l'Andersen 2009

Aquesta setmana, és la de Carnaval. A l'escola (CEIP Andersen), el dilluns el Carnestoltes, que és un moneder, representant la crisi econòmica, va fer el pregó. Cada dia hem de dur una cosa diferent.

  • Un moneder buit (dimarts)
  • Una gorra per demanar caritat (dimecres)
  • Un cartell per demanar caritat (dijous)
  • Anar tots disfressats (divendres)
Jo trobo que el que hem de portar dimecres i el de dijous, s'hi assembla molt, és el mateix però representat d'una altra manera.

Demà a la tarda anirem a passar la tarda del Dijous Llarder a la Font del Güell.

dimecres, 11 de febrer del 2009

L'Home Cigonya

Ahir al matí, a 2/4 de 10, vam anar al teatre del Centre Cívic Remei-Estadi a veure l'obra "L'Home Cigonya".

Era un espectacle de titelles, però els dos titellaires també feien de personatges. Els titellaires eren dels "Titiriteros de Binéfar" (Aragó). Es tractava d'una bassa amb animals i nens, fins que un dia vénen excavadores per construir-hi pisos i destruir-ho tot.

dissabte, 7 de febrer del 2009

Obres institut 3: Festa a Calldetenes

Ja des de fa uns dies, als pals que hi van posar a davant de casa hi han penjat uns fils vermells amb uns altres de curts que els hi pengen, de manera que sembla que hi hagi feta una festa. També han escapçat un tros de turó del trial, i ara fan el trial al camp on també hi ha l'aparcament i les obres.

Per cert, el cap de setmana passat el meu pare va comprar uns flams de formatge, eren una mica cars però molt bons. Eren de la marca "La Ermita de San Pedro".

dimarts, 3 de febrer del 2009

Dissabte passat, a Badalona

Dissabte passat vaig anar a les pistes d'atletisme de Badalona, a la 5a Jornada de Promocio (pista), vaig fer llargada.