dissabte, 17 de maig del 2008

Akasvayu CB Vic a LEB Or!


L'Akasvayu CB Vic, l'equip de bàsquet de Vic ha pujat directe a LEB Or (ve a ser la segona divisió A de bàsquet) Es va proclamar campió en el penúltim partit, guanyant 59 a 73 a la pista del Costa Urbana Playas de Santa Pola, el cuer. L'últim partit també l'ha guanyat per 64 a 56 amb el CajaRioja.

Video fet per: El 9 TV

Setmana del medi ambient a l'escola

Aquesta ha sigut una setmana especial, perquè ni hi havia cap dia d'escola normal: dilluns festa, dimarts a l'abocador d'Orís (matí), dimecres al Museu Industrial del Ter, a Manlleu (matí) i Xerrada del Canvi Climàtic (tarda), dijous als Karts (matí) i divendres jardineria (matí).

A l'abocador d'Orís, vam fer dues activitats. Al grup que jo anava primer vam anar a veure l'abocador (descobert) on hi havia xemeneies perquè marxés en gas Metà, les escombraries, camions tirant-les i abocadors ja clausurats. La segona activitat consistia en comprar un esmorzar (el que deia al full) i material per l'estoig. S'havia de comprar de manera que usés menys plàstic... Al final hi havia un full que deia les puntuacions de cada grup, cada punt valia en contra. A l'esmorzar vam fer 0 punts i en el material de l'estoig 2.

Al Museu Industrial del Ter també vam fer dues activitats. La primera va ser mirar insectes i cuques que havíem agafat del riu, mirar-les amb microscopi i amb un quadern mirar com es deien i si volien dir que l'aigua estava neta o no. A la segona vam veure la fàbrica tèxtil que hi havia abans allà, les turbines, els diferents tipus de teixits... Vam fer un fil a mà amb llana.

A la Xerrada del Canvi Climàtic vam fer experiments, jo en vaig fer un que amb un llumí i paper de plata fer que el llumí volés.

En dijous, als Karts, havíem d'anar amb el kart pels "carrers" que hi havia respectant els senyals... Els Karts eren al circuit que hi havia al Circuit d'Osona. Van venir els d'El 9 TV a gravar-nos.

Divendres vam fer jardineria a l'escola, hi havia 4 activitats, una era arreglar les plantes de davant de 5è, després pintar unes línies del terra dels porxos i arrencar males herbes, una altra de fer compostatge i l'altra de recollir pedres, recollir herba acabada de tallar...

diumenge, 11 de maig del 2008

Milla de Montcada i Reixac

Avui he anat a la 3a Milla Urbana de MiR, a Montcada i Reixac. He hagut de fer 1609 m. (una milla). He quedat 5è de 8. Després hem anat a dinar al Viena de Mollet del Vallès.

Classificació

Fotos de J. A. Montcada